Pekár Mihály Orvoskari Könyvtár – ProQuest próbahozzáférés

ProQuest próbahozzáférés

Az alábbi adatbázisok díjmentes kipróbálására van lehetőség 2017. április 10 – június 9. között:

ProQuest Central: multidiszciplináris adatbázis, üzlet, orvostudomány, társadalomtudomány, bölcsészet és interdiszciplináris területek. Ha van ProQuest Central nem kell külön Üzleti csomag, sem Medline FT sem, és bölcsészeti és társadalomtudományi adatbázisokat is tartalmaz.

SciTech Premium Collection: természettudományi és műszaki adatbázisok összessége, bibliográfiák és teljes szövegű tartalmak anyagtudomány, mérnöki tudományok, földtudomány, környezettudomány, víztudomány, biológia és számítástechnika területén. Kiválóan kiegészíti a Scopus bibliográfiai tartalmát.

• ProQuest Dissertations & Theses A&I: 4 millió munka, amiből teljes szövegű 2 millió dokumentum

EconLit (Academic): Amerikai Közgazdásztársaság bibliográfiája, a PQCentral üzleti tartalmai az Econlit által feldolgozott folyóiratok 60 %-a teljes szöveggel elérhetők.

• J.P. Morgan Research: 50 ország 3,000 vállalatról és 200 iparágról kb. 90,000 ezer elemzés, 2011-től téve őket elérhetővé, csupán csak 1 hetes embargóval

• Periodicals Archive Online:
multidiszciplináris retrospektív gyűjtemény, több száz folyóirat 1805 és 2005 közötti számainak feldolgozása

• Zoological Record Plus A Thomson Scientific, és a korábbi BIOSIS és Zoological Society of London összeállítása a világ állattani és állattudományi szakirodalmát gyűjti egyéb a biokémiától az állatorvostudományig. Az adatbázis több mint 100 ország 5,000 kiadványát dolgozza fel. Kiváló a SciTech Prémium gyűjteménnyel.

Elérés a search.proquest.com oldalon vagy a következő linken:

https://trials.proquest.com/trials/trialSummary.action?view=subject&trialBean.token=NCVR0A3B3RSJF535MASC

A ProQuest Central újdonságairől bővebben a következő oldal ad tájékoztatást: http://proquest.libguides.com/hungary .

 

PTE EKTK Pekár Mihály Orvosi és Élettudományi Szakkönyvtár