Meghívó a XI. IME-META Országos Egészség-gazdaságtani Továbbképzésre és Konferenciára

Kedves Egyetemi Polgárok, Egyetemi Hallgatók és Érdeklődők!

A Pécsi Tudományegyetem alapításának 650. évfordulója alkalmából szervezett tudományos előadássorozat keretében 2017. június 22-23-án Pécsett kerül megrendezésre az XI. IME-META Országos Egészség-gazdaságtani Továbbképzés és Konferencia, amely egyben az egészség-gazdaságtan tudományág éves seregszemléje.


A konferencia legfontosabb célja, hogy találkozási és bemutatkozási lehetőséget adjon a téma iránt érdeklődők számára, közvetítse a módszertani, szakmai újdonságokat, és hozzájáruljon az egészség-gazdaságtani szempontok érvényesítéséhez, mind a döntéshozatal előkészítésében, mind a döntések következményeinek monitorozásában. Mind az állami szféra, mind az ipari szereplők, mind pedig az akadémiai kutatók szemszögéből tárgyaljuk az egészségpolitikai- és gazdasági környezet mélyebb összefüggéseit.
 

Az idei konferencia egybeesik az IME alapításának 15. évfordulójával, ezért a Larix Kiadó Kft., az IME - Interdiszciplináris Magyar Egészségügy - tudományos folyóirat kiadója, támogatást nyújt a Pécsi Tudományegyetem hallgatóinak és dolgozóinak a konferencia regisztrációjához. Ez az intézmények részére szóló bruttó 35.560,- Ft-os, a nappali tagozatos egyetemisták részére szóló 8.890,- Ft-os, valamint az esti és levelező tagozatos, munkahellyel nem rendelkező egyetemistáknak szóló 16.510,- Ft-os kétnapos jegy árából 50%-os kedvezmény biztosítását jelenti.

Mivel a rendelkezésre álló támogatási keret limitált, a kedvezményes regisztrációt jelentkezési sorrendben tudjuk elfogadni.

Részvételi szándékát kérjük a larix@larix.hu email címen mihamarabb jelezze, hogy a kedvezményt Önnek is biztosítani tudjuk, melyhez mellékelve küldjük a jelentkezési lapot és a részvételi feltételeket.

Reméljük, hogy a konferencián sok fiatal kollégát üdvözölhetünk!

Üdvözlettel:

Szervező Bizottság nevében:
Tamás Éva, Larix Kiadó Kft. ügyvezető igazgató, IME lapigazgató
Dr. Zemplényi Antal, Pécsi Tudományegyetem, Kancellária, egészségügyi gazdálkodási igazgató, META elnökségi tag
Prof. Dr. Boncz Imre, Pécsi Tudományegyetem, Egészségtudományi Kar, Egészségbiztosítási Intézet, intézetigazgató

További információ: Tamás Éva 06 (30) 931-9857

LARIX Kiadó Kft. 1085 Budapest, Gyulai Pál utca 2.
Telefon/fax: 333 2434, 210 2682
larix@larix.hu, ime@imeonline.hu
www.larix.hu, www.imeonline.hu

 

Részvételi feltételek

Jelentkezési lap