Kari Téka: Guld Zsuzsanna

 

Kutatási szakterület: Élelmiszertudományok

Kari kötődés: 2012-

Publikációs lista: MTMT

 

Guld Zsuzsanna: Az évjárat meghatározó szerepe a borkészítésben In: Oroszi Viktor (szerk.) Szőlő, bor, turizmus: tanulmányok a szőlészet, borászat és borturizmus témaköréből. 174 p. - Pécs: Pécsi Tudományegyetem, 2015. pp. 7-17. -(ISBN:9789636429560)
 
Guld Zsuzsanna: Szőlészeti és borászati trendkutatás
In: N. Horváth Béla (szerk.) Tolna megye egyik húzóágazatának jövője: szőlészeti - borászati trendkutatás. 166 p. - Pécs: Pécsi Tudományegyetem, 2015. pp. 71-87. - (ISBN:9789636428914)
 
Guld Zsuzsanna, Tima H., Nyitrainé Sárdy D., Kállay M.: Vörörsborok polifenol összetételének változása különböző tárolás során In: BORÁSZATI FÜZETEK 26:(4) pp. 7-10. (2015)
 
Angler Kinga, Guld Zsuzsanna, Krizl Edit, Máté Andrea, Slezák-Bartos Zsuzsanna: Élelmiszeripari gyártmányfejlesztés - Vörösboros-lilahagymás teljes kiőrlésű kenyér In: Gonda Tibor (szerk.) A Kárpát-medence turizmusának és vidékfejlesztésének aktuális kérdései: Tanulmányok a turizmus és a vidékfejlesztés témaköréből. 160 p. - Szekszárd: PTE, Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar, 2016. pp. 5-19. - (ISBN:978-963-429-106-0)
 
Guld Zsuzsanna: Spontán és irányított erjedések a borászatban, különös tekintettel az alkoholos erjedésre és a biológiai almasavbomlásra In: Máté Andrea (szerk.)
Modern egyetem - hasznosítható tudás. 156 p. - Szekszárd: PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar, 2017. pp. 40-63. - (Tanulmányok a PTE KPVK Élelmiszergazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézetéből; 1.). - (ISBN:978-963-429-136-7)