Hírfigyelő

 
Filozófia

Hírek a filozófia világából. — Hírfigyelő oldalunkon a legnépszerűbb nemzetközi hírportálok, folyóiratok híreivel várjuk felhasználóinkat. Oldalunk 15 percenként frissül. Örömmel veszünk tippeket felhasználóinktól ahhoz, hogy mely oldalakat figyeljük még. Küldje el nekünk a figyelendő weblap rss-linkjét!

Kriminalisztika

Hírek a kriminalisztikai világából. — Hírfigyelő oldalunkon a legnépszerűbb nemzetközi hírportálok, folyóiratok híreivel várjuk felhasználóinkat. Oldalunk 15 percenként frissül. Örömmel veszünk tippeket felhasználóinktól ahhoz, hogy mely oldalakat figyeljük még. Küldje el nekünk a figyelendő weblap rss-linkjét!

Neveléstörténet

Hírek a neveléstörténet világából. — Hírfigyelő oldalunkon a legnépszerűbb nemzetközi hírportálok, folyóiratok híreivel várjuk felhasználóinkat. Oldalunk 15 percenként frissül. Örömmel veszünk tippeket felhasználóinktól ahhoz, hogy mely oldalakat figyeljük még. Küldje el nekünk a figyelendő weblap rss-linkjét!

DigitHírek

Hírek a digitális világból. — Hírfigyelő oldalunkon a legnépszerűbb magyar hírportálok digitalizálással, információtechnológiával és számítástechnikai híreivel várjuk felhasználóinkat. Oldalunk 15 percenként frissül. Örömmel veszünk tippeket felhasználóinktól ahhoz, hogy mely oldalakat figyeljük még. Küldje el nekünk a figyelendő weblap rss-linkjét!

Csillagászat

Hírek a csillagászati kutatások világából. — Hírfigyelő oldalunkon a legnépszerűbb magyar és nemzetközi hírportálok, folyóiratok csillagászati híreivel várjuk felhasználóinkat. Oldalunk 15 percenként frissül. Örömmel veszünk tippeket felhasználóinktól ahhoz, hogy mely oldalakat figyeljük még. Küldje el nekünk a figyelendő weblap rss-linkjét!

 

Hírek a könyvtárak, a könyvtári információszolgáltatás világából