Sándor János és Ádány Róza: Biostatisztika

A kiadvány a Medicina kiadó gondozásában 2011-ben a TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0054 program keretében jelent meg, kizárólag elektronikus tananyagként. Megtalálhatjuk PTE ETK honlapján.
 
 
 
Az orvostudományban egyre népszerűbb fogalommá válik a biometria, biostatisztika, vagy matematikai statisztika, hisz alapvető ismerete elengedhetetlen az experimentális medicina, a klinikai- és az egészségtudomány művelése során, ezért a következőkben, egy ebben a témában megjelent fontos dokumentum digitális elérését szemléltetjük.
 


Az anyag eléréséi útvonala:
1.      A Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Kari honlapjának megnyitása
www.etk.pte.hu URL címről
A jobb felső sarokban a megadott lehetőség szerint végezzük el a bejelentkezést. (Az itt található oktatási anyagok, csak érvényes EHA kód + jelszó kombinációval érhetők el.)
  1. A vörös sávon az „Oktatás”gombra kattintunk
  2. Megjelennek a képernyő középső és bal területein az Egyetemünk tanulmányi ügyeivel kapcsolatos linkjei pl.: Szombathelyi Képzési Központ oldala.
  3. Bal oldali oszlopban „Oktatási anyagok” linkre kattintunk.
  4. A középen megjelenő listából a KLK MSC oktatási anyagait válasszuk.
  5. Az itt megjelenő listából pedig, válasszuk a Sándor János, Ádány Róza - Biostatisztika című dokumentum elektronikus elérhetőségét.

A megadott URL címen számos más fontos anyagot találhatunk, melyet bárki legálisan igénybe vehet a tanulási, oktatási munka során.