Próbahozzáférések több kiadónál

nyitókép










Május-júniusban több szolgáltató is elérhetővé tette adatbázisát próbaidőszakra. A jelenleg ingyenesen böngészhető tartalmakat a jelzett linken egyetemi hálózaton belül, vagy otthonról is lehetséges.

 

Orvosi tartalmak

3D4Medical Complete Anatomy fejlett 3D anatómiai platformjával segít a diákoknak, oktatóknak, egészségügyi szakembereknek az anatómiai ismeretek elsajátításában és használatában.
Elérés: július 8-ig.

 

Az Elsevier cég ClinicalKey orvosi adatbázisa az egyes tünetekre, betegségekre, gyógyszerekre vonatkozó legfrissebb eredményeket gyűjti össze. A mindennapi orvosi munka során használható a betegség azonosítására és a megfelelő kezelés meghatározására.

Elérés: július 8-ig.

 

ClinicalKey Student egy interaktív oktatási platform az orvosi és egészségtudományi képzés területén, több száz elismert tankönyvhöz, hatékony tanulási eszközökhöz, képekhez és videókhoz biztosítva hozzáférést.
Elérés: július 8-ig.

 

MEDLINE Ultimate teljes szövegű hozzáférést kínál egészségügyi szakemberek és kutatók számára közel 3 ezer, bizonyítékokon alapuló és lektorált orvosi és élettani szakfolyóirat tartalmához.
Elérés: július 16-ig.

 

Művészeti tartalmak

Az Artstor digitális képgyűjtemény több mint 2,5 millió kiváló minőségű képhez nyújt hozzáférést a világ múzeumainak és fotóarchívumainak képanyagából.  A képek jogtisztán felhasználhatóak oktatási és kutatási célokra.
Elérés: július 20-ig.

 

Széleskörű tartalmak

Az Elsevier e-tankönyv gyűjteménye mintegy 300 oktatási könyvhöz nyújt hozzáférést a következő témakörökben: műszaki tudományok, számítástechnika, élettudományok, biológia, orvos-, természet-, társadalomtudományok.
Elérés: július 31-ig.

 

Trackback link: