Éjféli nyitvatartás a Tudásközpontban!

nyitóképA tavaszi vizsgaidőszak alatt újra lesz éjféli nyitvatartás a Tudásközpontban.

A vizsgaidőszakban 2022. május 16-tól június 23-ig várjuk éjféli nyitvatartással az esti és éjszakai tanulást választó hallgatókat.


Hétfőtől péntekig 20.00 és 24.00 óra, szombaton 18.00 és 24.00 óra között olvasóink kizárólag a 2. emeleten tartózkodhatnak. 


Itt lehetőség van tanulásra az olvasói terekben, a tanulófülkékben, illetve a csoportos tanulószobában. Ugyanitt van lehetőség önkiszolgáló kölcsönzésre, az automata kölcsönzőberendezés használatával, illetve könyvvisszaadásra a földszinti készüléknél, a Regisztráció jobb oldalán.

Ez idő alatt a beiratkozás és a hagyományos kölcsönzés szünetel.

A Tudásközpont 2. emeletén kizárólag beiratkozott olvasóink vagy napijeggyel rendelkező látogatóink – a Regisztráció nyitvatartási idejében (H-P: 8.00–19.45; Szo: 10.00–17.45) váltott napijeggyel – tartózkodhatnak.

A parkoló felőli, déli bejárat zárva lesz, ezért olvasóink a főbejárati forgóajtón át tudják megközelíteni a könyvtári tereket.

Élelmet a könyvtár területére behozni és ott étkezni nem szabad.

A ruhatár az éjszakai ügyelet ideje alatt nem üzemel.


Az éjszakai ügyelet előtti nyitvatartási időszakban (H-P: 8.00–20.00; Szo: 10.00–18.00) a szokott rend szerint lehet igénybe venni a könyvtári szolgáltatásokat, vagyis – aki még nem tette meg – be tud iratkozni, lehet könyvet kölcsönözni, előjegyezni, személyesen hosszabbítást kérni, illetve könyvet visszaadni, könyvtárközi kölcsönzést igényelni, raktári kérést indítani, vagy szaktájékoztatásért a könyvtárosokhoz fordulni.


A hallgatóknak jó tanulást és hatékony felkészülést kívánnak az egyetemi könyvtárosok!Trackback link: